Web design si SEO

Web design si SEO

Daca nu sunteti unul dintre antreprenorii cu state vechi in mediul online dar care isi doreste sa ajunga sa cunoasca mai bine aceasta nisa a afacerilor, este important sa cunoastet pasii prin care puteti declansa un business eficient. Echipa noastra de web design si promovare web furnizeaza servicii de calitate inca din anul 2007 si a reusit sa implementeze cele mai noi tehnologii si tendinte pentru ca toti clientii nostri sa cunoasca satisfactia unui business online de calitate.

Sintetizand lucrurile intr-un mod optimist, o afacere online de succes se remarca prin doua aspecte deosebit de importante, aspecte care au menirea de a va oferi atat o prezenta in mediul online caracteristica tipului de activitate precum si modalitatile prin care sa atrageti clienti si business-ul dvs sa prospere.

1. Web design – realizarea site-ului                                                                                             

In functie de tipul afacerii desfasurat, aveti posibilitatea sa solicitati un site care sa se plieze intocmai pe cerintele dvs. Pachetele noastre privind serviciile de creare site sunt mai mult decat generoase, oferindu-va sa alegeti site-uri de tip blog, de tip portal, de tip site de prezentare sau chiar magazine online la cheie.

Din punct de vedere al graficii web, asiguram un design unic tuturor site-urilor clientilor nostri, realizam sigla/banner/logo reprezentativ pentru afacerea dvs si reusim sa implementam cele mai noi tehnologii html/css/php/mysql/jquerry. Scopul nostru este de a realiza site-uri perfect functionale carora sa le implementam cele mai avansate functii in privinta unei experiente unice pentru clientii dvs.

2. Promovare online – modalitati eficiente de a atrage clienti pentru afacerea dvs

Promovarea este cel mai important detaliu in privinta oricarui business online, astfel ca specialistii nostri s-au dedicat sa dobandeasca cele mai bune si mai eficiente metode prin care afacerea dvs poate sa atraga un public interesat de serviciile sau produsele oferite. Metodele prin care se poate creste traficul unui site sunt diversificate, insa foarte important este ca vizitatorii veniti pe site sa fie targetati, astfel ca deja putem discuta nu doar de vizitatori ci si de potentiali clienti. Iata doar cateva dintre cele mai eficiente metode de promovare pe care echipa noastra vi le ofera:

  • Optimizare SEO – Din punct de vedere al eficientei pe termen mediu si lung, optimizarea SEO este cea mai adecvata maniera prin care va puteti promova. Optimizam site-ul on page, analizam concurenta cu strictete, planificam actiunile pe termen lung. aplicam metode White Hat Seo si realizam rapoarte complete in privinta pozitiilor ocupate de site-ul dvs in motoarele de cautare dar si rapoarte in privinta traficului si al conversiilor.
  • Promovare prin Google Adwords – Google este de departe cel mai mare motor de cautare local iar posibilitatea de a va promova prin intermediul Google Adwords este o solutie optima pe termen scurt si mediu. Suntem calificati in realizarea campaniilor Adwords astfel incat va putem stabilii prioritatile, cuvintele care necesita promovare si care pot aduce clienti business-ului dvs, stabilim bugetul necesar si optimizam atat campania cat si costurile aferente. Pe scurt: aplicam toata experienta noastra pentru obtinerea unor rezultate notabile cu o investitie minima.
  • Publicitate pe site-uri din aceeasi nisa – Vizibilitatea si branding-ul conteaza extrem de mult pentru orice afacere care isi doreste prosperitate si o imagine buna in randul companiilor romanesti si internationale. Ne ocupam cu publicitatea site-urilor inca din anul 2007 si stim cand, cum si unde sa va promovam afacerea pentru o eficienta maxima. Alegem site-uri de calitate, va promovam prin intermediul reclamelor text sau a bannerelor publicitare si realizam rapoarte complete in privinta traficului obtinut si a nivelului de branding.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *