Optimizare On Page


woman investment consultant analyzing company annual financial report balance sheet statement working with documents graphs. Stock market, office, tax, education concept. Hands with charts papers

Auditul - pasul cel mai important

Fie ca aveti un site realizat de catre o alta companie, fie ca la proiectul vostru lucreaza echipa noastra de designeri si programatori, auditul trebuie realizat pentru a indeparta orice problema aparuta de-a lungul timpului.

Auditul este cel mai important pas pentru optimizarea site-ului, in urma analizei fiindu-va oferite toate problemele interne ale proiectului. Rezolvandu-le, vom avea garantia reusitei si bugetul vostru alocat promovarii online va scadea dramatic, asta datorita avantajului oferit de un site optimizat corect. Elaboram o analiza si implementam toate detaliile care sunt necesare in momentul curent.


Optimizarea site-ului

Un site conceput corect iti ofera in mod cert un avantaj la nivel SEO, tocmai din acest motiv ne asiguram ca sunt folosite cele mai noi tehnologii pentru a construi site-uri de prezentare sau magazine online de diferite dimensiuni.

Codul sursa, meta tag-urile, imaginile sau formatarea textului, cu toate devin importante pentru a promova un site. Pentru a putea trece la urmatoarea etapa, cea de promovare a proiectului, ne vom asigura ca avem parte de un site structurat corect, cu o viteza de incarcare excelenta si pregatit pentru a fi indexat optim. Fiecare detaliu conteaza si noi chiar suntem atenti la fiecare informatie!

optimizare

redactare articole

Continut - content writing si copywriting

Fie ca este vorba despre un blog, un site de prezentare a unor servicii sau despre un magazin online cu cateva mii de produse, continutul joaca un rol extrem de important. Avem nevoie de texte unice, scrise de o persoana competenta pentru a avea rezultate excelente.

Continutul este important pentru motorul de cautare pentru ca acesta sa isi dea seama care este tipul si scopul unei pagini. De altfel, in promovarea SEO, continutul are o importanta foarte mare, la fel cum textul il poate face pe client sa cumpere sau nu. Privind acest mix cu reala importanta, vom constata ca strategia de continut are o importanta ridicata pe care trebuie sa i-o acordam in orice situatie.


H1 si meta title

H1 este de fapt titlul paginii, o componenta care ar trebui sa defineasca in detaliu ceea ce urmeaza la nivel de continut. Google tine cont de acest parametru si de meta title titlul afisat de motoarele de cautare in rezultatele lor cat si de browsere.

Optimizare imagini

A nu se evita optimizarea imaginilor, un detaliu extrem de relevant pentru reusita campaniei SEO. Fiecare imagine din pagina trebuie sa aiba un titlu sugestiv cat si atributul ALT completat corespunzator, atribut de care motoarele de cautare tin cont.

Optimizare cod sursa

Printre calitatile unui programator ar trebui sa se numere si capacitatea sa de a genera cod sursa SEO Friendly. Alegeti-va cu atentie colaboratorul sau oferiti-ne sansa sa va analizam site-ul si sa va propunem solutii de remediere a problemelor.

Viteza de incarcare

Un site care se incarca rapid este apreciat de vizitatori cat si de motoarele de cautare. Nu exista un anumit procent care te va ajuta in procesul de optimizare SEO, pur si simplu este un criteriu care trebuie indeplinit pentru a evita potentiale probleme viitoare.