Despre noi

Ne-am axat intotdeauna pe


Cine suntem noi?

Business team discussing project with man pointing at the laptop

O echipa, un grup de persoane care demonstreaza pasiuni comune si ne intelegem de minune cand vine vorba despre serviciile oferite clientilor nostri. Experimentati, intotdeauna responsabili si dornici de progres, echipa Promovare SEO fiind un adevarat aliat al afacerilor online care isi propun sa se promoveze prin metode corecte. In cariera noastra destul de lunga am adunat o experienta foarte mare, experienta care se datoreaza, in mare masura, clientilor care au avut si inca au incredere in serviciile noastre de creare, promovare si mentinere a afacerilor online de succes.

Solutiile noastre pentru clienti sunt complete, pornind de la prima discutie, moment in care aflam care sunt necesitatile si planurile pe termen scurt, si pana la ideile pe termen lung pe care incerc sa le deprindem si sa le conturam impreuna.

Oferim servicii de creare site si magazin online, identitate online pentru o afacere aflata la inceput de drum sau cu o anumita experienta. Pentru afacerile mici si medii care inca sunt in proces de initiere, realizam o imagine unica, autentica, de calitate superioara, demna pentru o promovare ulterioara. De partea cealalta, sunt clienti mai vechi care au ajuns la noi pentru a-si redobandi imaginea de calitate pe piata online, in acest moment intervenind ampla noastra experienta de refacere, de redobandire a unei identitati adecvate.

In oferta noastra se regaseste, la loc de cinste, si serviciul de promovare online, un domeniu la care putem spune ca excelam. Optimizare SEO, Google Adwords si canalele de Social Media, cu toate ne sunt la indemana si le folosim proactiv pentru a promova afacerea voastra pe intenet.


Istoria noastra