Cum crestem traficul pe site?

Cum crestem traficul pe site?

Pentru cei care considera online-ul un veritabil business, procesul de realizare a unui site nu este indeajuns pentru ca profitul sa devina unul constant si cat se poate de ridicat. Simpla prezenta online pentru o firma nu coincide cu un numar ridicat de vizitatori si, implicit, de clienti. Pornind de la aceasta premisa, au aparut serviciile de promovare web, servicii in urma carora clientii beneficiaza de o promovare in mediul online corespunzatoare business-ului pe care il desfasoara.

Serviciile de promovare web sunt cat se poate de diversificate insa necesita o atentie sporita pentru atingerea unor rezultate care sa va aduca un profit pe masura investitiilor si a asteptarilor dvs. Noi suntem o firma care nu va ofera simple servicii SEO, noi suntem o firma dedicata serviciilor web de mare anvergura si pornind de la realizarea unui site web folosind cele mai noi tendinte in materie de web design, ajungem sa va propulsam afacerea in atentia persoanelor interesate si a potentialilor clienti.

Marea problema a oricarui site prezent in mediul online il reprezinta acumularea vizitatorilor si cresterea posibililor clienti. Mai pe scurt, totul se rezuma la o strategie cat mai bine pusa la punct pentru cresterea traficului pe site, iar acest aspect se poate realiza prin diverse metode.

1. Optimizarea pentru motoarele de cautare. Optimizarea SEO presupune o atentie sporita oferita site-ului dvs in scopul acumularii unor pozitii cat mai bune in motoarele de cautare. Pentru a percepe cat mai bine acest procedeu, serviciile SEO se refera la obtinerea unor pozitii fruntase in cautarile efectuate de utilizatori in motoarele de cautare pe anumite cuvinte cheie, cuvinte care sunt in stransa legatura cu continutul si cu nisa afacerii dvs. Firma noastra are un departament specializat in oferirea de servicii SEO de calitate, astfel ca puteti sa ne contactati si sa solicitati realizarea unui audit in privinta punctelor de interes ale site-ului dvs.

2. Promovarea prin intermediul Google Adwords sau a altor retele de publicitate. Aceasta metoda de promovare este una cat se poate de eficienta insa si destul de costisitoare. Pentru a va crea o imagine de ansamblu in privinta acestei metode, o sa luam ca exemplu reteaua de publicitate dezvoltate de Google Adwords. Pentru majoritatea cautarilor unor termeni de interes major, primele rezultate din pagina sunt dominate de site-uri care platesc acele pozitii. In functie de numarul de cautari lunare exacte si de concurenta, puteti pune la dispozitie bugete de la cativa zeci de euro pana la mii de euro lunar, intreaga operatiune fiind menita sa va propulseze in topul cautarilor si sa va ofere un plus de vizitatori pentru site-ul dvs.

3. Prezenta in Social Media. Evolutia online-ului a coincis cu o evolutie vizibila a retelelor sociale. Retele precum Facebook, Twitter, Google + sau chiar Pinterest dispun de sute de milioane de utilizatori, utilizatori care isi petrec o buna parte explorand diverse pagini si profile ale unor utilizatori, site-uri sau firme/companii. Pentru a beneficia de o vizibilitate sporita in cadrul acestor retele sociale, este necesar sa dispuneti de conturi active si sa va faceti publice detaliile privind activitatea, produsele sau serviciile oferite. In functie de modul in care realizati aceste lucruri, este foarte probabil sa atrageti persoane interesate de serviciile sau produsele oferite, astfel ca probabilitatea de a dispune de un numar mult mai mare de vizitatori pentru site-ul dvs este unul mult mai ridicat.

Am incercat sa va oferim, la modul general, cateva dintre cele mai eficiente metode de a acumula trafic util pentru site-ul dvs. Bineinteles ca sunt metode mult mai numeroase si, probabil, la fel de eficiente ca si cele enuntate de noi, insa acestea reprezinta prezentul si probabil viitorul in acumularea de trafic targetat pentru afacerea dvs.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *