Creare Site Web


stoodeo_wp-admin

Panou de administrare modern

Iti doresti un site pe care sa il administrezi pe cont propriu, fara a ne mai solicita sprijinul pentru anumite implementari la nivelul paginilor sau meniului? Poti sa iti administrezi singur site-ul, panoul de administrare fiind usor de folosit.

Prin intermediul panoului de administrare pe care il oferim, se pot adauga/sterge/modifica pagini, articole de blog, poze, video-uri, formulare de contact, meniuri suplimentare, galerii de imagini dar si alte mici detalii la nivelul continutul paginilor din site. Totul este simplu si eficient, prin doar cateva click-uri obtinand modificarile dorite asupra site-ului tau. Pentru mai multe detalii despre aceasta facilitate, va rugam sa ne contactati si veti primi intreg instructajul necesar.


Structura 100% responsive

Tocmai ai aflat de ultimele tendinte in materie de web design si vrei sa ai un site responsive, usor de accesat de pe calculator, laptop, tableta sau telefon? Solutiile noastre vin intotdeauna optimizate, toate site-urile create fiind in ton cu ultimele cerinte din partea utilizatorilor.

Ce inseamna de fapt un site responsive? Termenul “responsive” se leaga de caracterul unui site de a-si schimba rezolutia in functie de dispozitivul de pe care este accesat. Daca utilizatorul acceseaza un site de pe calculator, rezolutia este cea standard. Daca utilizatorul intra pe site-ul vostru de pe un telefon mobil, caracterul responsive va adapta rezolutia la alte standarde fara a afecta modul prin care sunt afisate textele, pozele, meniurile sau celelalte componente ale unei pagini.

Mobile

choosing from images stream

Creare site optimizat SEO

Avand experienta in acest domeniu, vom adapta de fiecare data lucrurile astfel incat site-urile noastre sa fie optimizate din punct de vedere SEO. In acest mod, clientii se bucura de o imagine corecta deja optimizata si pregatita pentru a fi promovata in motoarele de cautare.

De ce este important sa aveti un site optimizat SEO? Procedura de optimizare pentru motoarele de cautare, denumita si SEO, este una dintre metodele eficiente de a promova un site. Traficul pe care il genereaza motoare de cautare precum Google, Yahoo sau Bing este de calitate, 100% targetat, drept pentru care toti proprietarii de site-uri il ravnesc si isi doresc sa obtina pozitii fruntase pentru anumite cuvinte cheie. Profita acum de acest avantaj pe care il oferim clientilor achizitionand un site deja optimizat din punct de vedere SEO.


Numar nelimitat de pagini

Nu exista o bariera din punct de vedere al crearii unui anumit numar de pagini. In panoul de administrare exista o unealta prin care se pot genera oricate pagini doriti, cu continut si design ales dupa bunul plac.

Multiple posibilitati de contact

Definim pagini de contact dintre cele mai variate, pornind de la indicatiile clientilor nostri. Integram formulare de contact, apel direct de pe smartphone, adresa de email cat si integrare activa cu retelele de socializare.

Galerie foto responsive

Poti prelucra imaginile in panoul de administrator si le poti afisa in diferite galerii pentru ca utilizatorii sa le parcurga cu usurinta. Slide-uri sau galerii statice si mobile gata-pregatite pentru a fi afisate in site.

Incarcare extrem de rapida

Toate site-urile noastre sunt optimizate pentru a se incarca in cel mai scurt timp. Nimeni nu isi doreste sa astepte pentru incarcarea unui site, tocmai din acest motiv le optimizam si obtinem timp de incarcare foarte scurti.